120 ml vand
530 ml sukker
Bringes i kog i ca. syv minutter eller til 121 grader
530 ml sukker
Bringes i kog i ca. syv minutter eller til 121 grader
Når det har kogt i 5 min, piskes 10 pasteuriserede æggehvider stive ved højeste hastighed.
Mens piskeren stadig kører på højeste hastighed tilsættes sukkersiruppen langsom i en tynd stråle (så tæt på kanten af skålen så muligt for at undgå stænk)
Pisk videre til skålen er kold udvendig (mellem 10 og 30 minutter)
Pisk videre til skålen er kold udvendig (mellem 10 og 30 minutter)
Tilsæt langsomt 680 g blødt smør.
Når smørcremen samles og maskinen hopper skrues ned og der tilsættes vanillesukker efter smag.
Fortsæt med at piske til det bliver let og luftigt, hvis det skiller så bare fortsæt, det skal nok samle sig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar