søndag den 1. april 2012

Skildpadde-creme

I mine kager bruger jeg ofte skilpaddecreme - det er super nemt og smager skøøønt.

1/2 liter piskefløde
8 toms kæmpeskildpadder

Varm fløden op til kogepunktet. "Hak" skildpadderne og smelt dem i fløden. Dæk skålen med film og lad det stå i køleskabet min. 8 timer, gerne natten over. Pisk det herefter og til en fast creme og put det i kagen.. mmm :)
Jeg bruger det tit sammen med en frugtmousse, så det ikke bliver alt for kvalmt.

2 kommentarer:

  1. Hvor længe i forvejen kan man lave sådan en skildpaddecreme?
    JEg skal dekorere kagen mandag (bruges tirsdag).

    SvarSlet
  2. Når det er lavet på fløde skal det jo helst ikke stå alt for længe... Men hvis jeg var dig ville jeg lave moussen søndag morgen og lade det stå i køleskabet hele dagen... så pisk det op om aftenen og læg det mellem bundene, så det rigtigt kan sætte sig natten til mandag... og så er den god til at dekorere :)

    SvarSlet