onsdag den 4. juli 2012

Jordbærkage

Der er ikke noget mere sommerligt end jordbærkage... mmm. Denne opskrift har jeg fået af min kusine - den er meget nem og meget lækker.




Til en springform ca 20 cm.


3 æg
2 dl sukker
200 gram mandler (en pose), blendede til mandelmel
Mørk chokolade


Pisk æg og sukker godt. Rør derefter mandelmelet i. Pensl en form og kom dejen i. Bages ca 30 min ved 180-200 grader.
Mens kagen stadig er varm knækkes stykker chokolade og lægges på - når de er smeltet kan de fordeles jævnt med en ske.
Stil kagen på køl til chokoladen er stivnet.


Creme:
En kvart L piskefløde
3-4 spsk græsk yoghurt, 10%
Sukker efter smag
Vanillesukker efter smag.


Pisk fløden til skum og vend yoghurten i. Smag til med sukker+vanille. Kom på kagen og pynt med jordbær. Stil evt kagen på køl igen så cremen "sætter sig".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar